--2-- -DOAR--PRIN--COLABORATOR--DIRECT---CU--MINUS-25--DIN-PRETZ-!!!---DEVINO-SI-TU---COLABORATOR-METABOND---ACUM!!!---PROFITA-!!!--VIITORUL-TZ-IL-FACI---SINGUR-!!!---CREDE---SI-VEI-FI---MULTZUMIT-!!!!! NEAMT


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 METABOND
duminica, 28 Apr 2024 | 14:57
 
 


Noutati

-DOAR PRIN COLABORATOR DIRECT...CU MINUS 25% DIN PRETZ !!! DEVINO SI TU...COLABORATOR METABOND...ACUM!!! PROFITA !!! VIITORUL TZ-IL FACI...SINGUR !!! CREDE...SI VEI FI...MULTZUMIT !!!!!

reclama

  -DOAR PRIN COLABORATOR DIRECT...CU MINUS 25% DIN PRETZ !!! DEVINO SI TU...COLABORATOR METABOND...ACUM!!! PROFITA !!! VIITORUL TZ-IL FACI...SINGUR !!! CREDE...SI VEI FI...MULTZUMIT !!!!!

 

-Pentru a beneficia de REDUCERE la achizitionarea produselorMETABOND,
putetzi alege una din urmatoarele doua posibilitati:

    1) Deveniti
COLABORATOR METABOND.Aderatzi la retzeaua METABOND si pornitzi propia dmv.afacere part-time.  Pentru aceasta trebuie sa comadati pachetul de start, in valoare de 230 RON, constand in:
  • Mapa de prezentare, care contine CD de prezentare, catalog de produse,lista de preturi, pliante, si alte informatii necesare pornirii afacerii, regulamentul de colaborare,harta depozitelor zonale din RO,lista de nivele,legitimatzie  de Colaborator METABOND, etc.
  • Metabond Gold 250 ml, un tratament de motor exceptional in cresterea randamentului,cu particule policeramice, pentru masini noi sau uzate.
    IMPORTANT !                                                                            
Colaboratorii care se inscriu prin intermediul nostru, vor beneficia de functionalitatea acestui site, in urmatorul mod: comezile plasate prin acest sitte,  si care isi au destinatia in zona de responsabilitate a colaboratorului respectiv, vor fi onorate de catre acesta. In acest fel se va diminua timpul de asteptate al clientului, iar profitul direct ii va reveni colaboratorului care face livrarea (comanda facandu-se in contul lui).
   
    2) Daca doriti sa cumparati produsele numai pentru dumneavoastra, dar sa beneficiati de reducerea de 15 %, alegeti varianta simpla de
 CUMPARATOR PERMANENT (nu sunteti nevoit sa achizitionati pachetul de start, insa va angajati in scris ca nu veti revinde altor persoane produsele achizitionate). Inainte de semnarea contractului, va trebui sa achitati o taxa de inscriere de 100 RON si sa cumparati un produs METABOND.

      

MLM METABOND

RETEA DE DISTRIBUTIE IN MULTI LEVEL MARKETING

Cine suntem? O MARE FAMILIE.

De ce sa vindeti produsele METABOND? Pentru a redescoperi valoarea timpului tau si pentru a fi tu cel care stabileste regulile!

Cine poate sa faca afaceri cu METABOND? Persoana fizica, sau juridica, ....

In care domenii se folosesc produsele METABOND? Domeniul AUTO este principalul.

Care sunt produsele METABOND? Tratamente motoare, aditivi carburanti, uleiuri, .....

Cat costa sa intrati in afacerea METABOND? 230 RON pentru SETUL UNIVERSAL DE COLABORATOR

Cum se castige si cum se face cariera in METABOND? Adaos Comercial, Comisioane, Premii, Bonus

Cat se poate castiga cu METABOND? COMISIOANE: la nivel 4 (300-700 euro/luna), la nivel 5 (mai mult de 1.000 euro/luna)
Plus ADAOS COMERCIAL de 25% pentru vanzarile personale.

Cine poate sa fie clientul sau colaboratorul tau? ORICINE ARE TREABA CU UN AUTOVEHICUL

Cum puteti sa convingeti o persoana sa foloseasca produsele METABOND? ARATATI VIDEO METABOND - DEMONSTRATIE CU STAND DE PROBA
SA INTREBE ALTA PERSOANA CARE DEJA FOLOSESTE PRODUSELE.

Cum puteti inlatura indoielile clientilor? Asigurare Internationala de 22.000 EURO. RECOMANDARI. PROBE STIINTIFICE. CERTIFICATE DE CONFORMITATE.
Incluse in CD

Ce trebuie sa faceti pentru a gestiona un depozit METABOND? TREBUIE ATINS NIVEL 4, .....

VA PUTEM TRIMITE PRIN POSTA:
un CD cu VIDEO - DEMONSTRATIE METABOND si cat mai multe informatii interesante
CATALOGUL METABOND
Alte informatii si documentatii

Cost de expediere 15 RON cu ramburs

 

...TERMENI ŞI CONDIŢII

PENTRU COMENZI ORIUNDE IN ROMANIA SAU IN EUROPA!

 Termenul de valabilitate şi garanţie  
         Termenul de valabilitate al produselor este afişat pe fiecare produs în parte. Condiţii de depozitare: în ambalajul original, ferite de lumină intensă şi umiditate excesiva. Temperatura de depozitare şi utilizare: 15-35°C. Furnizorul nu poate fi considerat responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a produselor comandate. Fiecare produs este însoţit de instrucţiunile de folosire în limba romană. În cazul în care se constată lipsa instrucţiunilor de folosire sunaţi la 0753.334.457 sau 0732.489.065 iar în cel mai scurt timp vă vom trimite pe cheltuiala noastră varianta în limba romană a acestora. Nu folosiţi produsul fără a studia în prealabil instrucţiunile de utilizare!  În acest caz producătorul nu îşi asumă responsabilitatea daunelor produse de utilizarea neconformă a produselor distribuite prin reţeaua de distribuţie Metabond!
         Preţuri
         Preţurile afişate pe www.tittytexmetabond.ro sunt exprimate în lei. Facturarea se face la preţurile afişate în momentul înregistrării comenzii, cu excepţia eventualelor greşeli sau modificări ale TVA. TVA este de 19%. Orice comandă este confirmată atât prin e-mail cât şi telefonic unde se verifică dacă domeniul de utilizare corespunde cu specificaţiile produsului comandat.
         Condiţii de plată
         Plata comenzii se face prin ramburs, comanda este procesată imediat, iar contravaloarea comenzii se achită în momentul recepţionării coletului.
         Livrarea
         Livrarea se face în toată ţara prin curier rapid în maxim 48 ore de la confirmarea comenzii. Timpul maxim de procesare a comenzilor este de 24 de ore (în funcţie de disponibilitatea produselor în stoc). Taxele de transport sunt înscrise pe factură şi se achită în acelaşi timp cu contravaloarea produselor comandate. Comanda se livrează la adresa indicată de client. În cazul în care aceasta este greşită, clientul va suporta costul transportului dus-întors.
         Limitele responsabilităţii
         Furnizorul nu poate fi responsabil pentru neonorarea unei comenzi din cauza nefuncţionării serviciilor de transport, serviciilor financiar-bancare sau din cauza calamităţilor naturale. În ceea ce priveşte produsele cumpărate in scopuri profesionale, furnizorul nu este responsabil de pierderile indirecte de exploatare, de profit, daune sau taxe care ar putea interveni. Alegerea şi decizia de cumpărare a unui produs fac obiectul responsabilităţii clientului. Alegerea unui produs greşit nu face obiectul unei despăgubiri, rambursări sau tragerii la răspundere a furnizorului, exceptând cazurile de neconformitate cu comanda, de defecte de fabricaţie sau în cazul restituirii produselor. Comenzile trebuie onorate in maxim 15 ZILE CALENDARISTICE  de la data înregistrării.(confirmare telefonica!) După această perioadă, orice comanda restanta este anulata. Furnizorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru:
-defecţiunile determinate de nerespectarea condiţiilor de utilizare.
-solicitările de retur primite după expirarea termenului de valabilitate / garanţie
         Confidenţialitatea datelor
         Furnizorul se obligă să nu divulge terţilor, sub nici o formă, datele personale ale clienţilor săi.
         Modul practic de comandă
         Comanda se face prin telefon sau e-mail la adresa: ttexys@yahoo.it şi se confirmă telefonic. Se poate comanda unul sau mai multe produse indiferent de valoare specificând exact denumirea produsului, gramajul şi numărul de bucăţi/produs. În funcţie de calitatea persoanei (fizice sau juridice) care face comanda pentru a se putea face facturarea şi expediţia se comunică:

         PERSOANE FIZICE (date facturare şi expediţie):
         -numele şi prenumele.
         -adresa de corespondenţă.
         -codul numeric personal.
         -număr de telefon.
         -adresa de mail.
         PERSOANE JURIDICE (date facturare şi expediţie):
         -denumirea persoanei juridice.
         -adresa sediului social.
         -adresa de corespondenţă.
         -număr de telefon / fax.
         -numele şi prenumele managerului.
         -cod fiscal.
         -dacă este plătitor de TVA.
         -adresa de mail.
         -banca.
         -număr cont IBAN.

...IATA...CATEVA PRODUSE ...CU ADEVARAT INTERESANTE...SHI DE ...CALITATE METABOND :

    Metabond K5

Soluţie de polişare fără silicon pentru îndepărtarea zgârieturilor şi a problemelor apărute pe lacurile de la suprafaţă.

Metabond New Comet 2000

Soluţie de lustruit al suprafeţelor, lacurilor solicitate de condiţiile meteo/ poluare. Curăţă şi conservă, este alternativa soluţiilor de curăţat şi a cearelor. Se poate aplica şi pe suprafeţele cromate cu efect strălucit.

Meatbond Starlight 2000

Este recomandat pentru finisarea manuală sau cu aparat a lacurilor auto chiar şi a celor metalizate, (restabilite cu curăţător de lacuri K5). Se pot conserva cu efect foarte bun şi părţile cromate.

TATU SIG-101

Este un sistem electronic antipornire, un antifurt al autoturismelor dintre cele mai simple.

Circuitul montat corespunzător împiedică pornirea.

AKKU Plusz

Electronică care micşoirează în interiorul acumulatorului transformare în plumb metal şi oxid de plumb al sulfatului de Pb, prin acest proces măreşte durata de viaţă al acumulatorului.

Caramba Super 400

Soluţie contra ruginii, spray de contact, material de ungere şi totodată soluţie împotriva coroziunii!
Caramba Magic Wonder Spray

Senzaţia de curăţenie, strălucire şi protecţie pentru orice suprafaţă netedă. Recomandat de PS Motorrad. Control DEKRA: curăţare foarte delicată. Curăţă, lustruieşte şi protejează concomitent. Este un produs ideal 3 în 1!

Caramba Solutie pentru indepartarea petelor de ulei

Elimină petele de ulei de motor şi păcură. Domeniul de folosire: uz casnic, pentru hobby şi industrie. După o anumită perioadă se formează un strat de praf care se poate mătura sau aspira.

Caramba solutie de spalat parbrize

Concentrat de soluţie specială pentru spălarea parbrizului. Câstigător la testul Gute Fahrt 05/05.

Set de reinnoire parbrize Caramba

Setul de reînnoire parbrize Caramba pune în aplicare nanotehnologia de ultima generaţie pe parbrizul dvs. Cu ajutorul stratului exterior picăturile de ploaie se scurg în timpul mersului şi murdăria, gheaţa şi gândacii pot fi curăţaţi cu uşurinţă. Vizibilitate este îmbunătăţită considerabil şi astfel se măreşte siguranţa circulaţiei.

Laveta speciala AION

Laveta specială este concepută ca „pielea de căprioară” artificială, dar de o calitate superioară acestuia, fiind mai rezistent şi aspirând mai bine umezeala. Este ideal pentru folosirea casnică şi la autoturisme, pentru că se pot şterge toate suprafeţele fără să rămână pete.

Laveta pentru autoturisme

Lavetele cu microfibre Vă pot oferi o soluţie în protejarea mediului înconjurător, cât şi în protejarea sănătăţii. Pielea Dvs. nu va mai avea de suferit din cauza detergenţilor şi nu mai contaminaţi natura. Protejaţi mediul înconjurător!

Capcana pentru muste

REDTOP este un sistem care provine din Africa de Sud pentru prinderea muştelor şi astfel casa şi curtea, inclusiv clădirile pentru animale vor scăpa de invazia acestora. Conţine trei piese: sac de folie, capac  cu sită roşu şi praf Pongo pentru ademenirea muştelor. Produsul este ecologic.

 

PRODUSE NATURISTE ...
Bilomax

Este recomandat oamenilor uituci, celor care au probleme de circulaţie la nivelul capului, tuturor celor de peste 50 de ani. Agenţii activi: extract de Ginkgo biloba, extract de sorb. Acestea sunt anthocianidine care imbunătăţesc funcţionarea creierului, a circulaţiei sanguine la nivelul creierului şi oxigenarea acestuia.
Cartilaj de rechin

Produsul este recomandat celor peste 50 de ani şi  sportivilor. Doza zilnică recomandată: 2-3 x 1 capsule. Agenţii activi sunt extractul de cartilaj de rechin (condroitin-sulfat), glucozamin-sulfat.


Renovan

Produs recomandat tuturor celor peste 40 de ani, cu probleme cardio-vasculare şi tumorale. Doza zilnică: 1-2 capsule. Agenţi activi: anthocianidine din afine şi sorb, procianidine din sâmbure de struguri, vitamina C.


Rezveratrol forte

Este o doză dublă, pentru 3 luni! Produsul este recomandat bolnavilor de inimă, diabeticilor, bărbaţilor cu vârsta de peste 50 de ani,  în tratamentul bolilor tumorale neaparat.
Doza zilnică recomandată: 1 capsulă. Agentul activ: t-rezveratrol (10mg/ capsulă).
Agentul activ al vinului roşu în dozaj mărit fără alcool! Precondiţionarea inimii, întărirea muşchilor inimii, inducerea apopteozei la celulele tumoroase (inducerea procesului de mortabilitate naturală a celulelor).
                                                                                                                       
Glucocont

Produs recomandat diabeticilor de tip- II, pentru boli metabolice. Doza zilnică recomandată: 3 x 1 capsule. Agenţi activi: extract de coajă de scorţişoară, extract de sorb, extract de sâmbure de struguri, extract de pere, extract de nuci, extract de portocale, t-rezveratrol, vitamina H, crom-hiostidinat.
Cardiox

Produsul este recomandat bărbaţilor cu vârsta de peste 40-50 de ani şi femeilor aflate la menopauză.
Agenţi activi: procianidine din extrasul de sâmbure de struguri şi t-rezveratrol. Este o sursă constantă de flavonoide, protejează inima; t-rezveratrol este agentul activ al vinului rosu.

Extract din seminte de grapefruit

Acest produs este recomandat mai ales pentru uz extern, pentru a face gargară în cazul răcelilor, a sângerărilor  de gingie, în  atrofii gingivale, cupercoze, dar pentru o perioadă se poate utiliza şi intern.
Noni (Morinda Citrifolia)

Noni (Morinda Citrifolia) este cunoscut de milenii pentru fructele său de băştinaşii din Polinezia Franceză. Populaţia de aici, a luat cu el această plantă şi l-a dus de la o insulă la alta, plantă care era respectată ca paznicul vieţii.
Aloe Vera Gel & Juice

Compozitie : suc şi gel cu extract standardizat de polizaharide din frunză de aloe 99.7% puritate, vitamina C (acid ascorbic)

Rhodiola Rosea

Produs recomandat în momente de stres, în cazurile de oboseală, la sportivi, înainte de antrenamente şi concursuri. Agenţii activi : rosavinul şi salidroaidul.
PRODUSE DE UZ CASNIC...
Garnitura vase

Vas din oţel inoxidabil este un apărător al sănătăţii. Se poate găti cu mai puţin ulei sau grăsime protejând astfel sănătatea dumneavoastră. Cu vasele comercializate de firma noastră se poate folosi tehnica opăririi conferând alimentelor un gust mai plăcut şi menţinerea vitaminelor şi elementelor minerale în starea naturală. Fundul vasului fiind produs cu strat dublu, economiseşte energia termică, mentinând căldura.


Învelitor şi pernă din lână 100 %

Cam o treime din viaţa unui om constituie odihna şi somnul. Din această cauză este foarte necesar ca odihna să fie optimă. Lâna pură 100 % este o alegere mai mult ca optimă pentru a satisface aceste cerinţe.
Saltea pat

Biosalteaua este confecţionat în concordanţă cu anatomia umană, şi conferă o odihnă totală menţinând sănătatea umană. Salteaua are un sistem unic de aerisire care până în momentul de faţă nu există la alte tipuri de saltele. Aceste proprietăţi unice sunt conferite de un material textil tridimensional în care cele două feţe ale materialului sunt ţinute la o anumtă distanţă bine definită de nanofilamente.

NUTRA MET NOITATE


IMAGINI



 
 
CONTACT METABOND

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X