--2-- PRODUSE-NOI-TUNING-AUTO-RECOMANDATE-DE-CATRE-SPECIALISTI-IN-DOMENIUL-AUTO- NEAMT


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 METABOND
duminica, 28 Apr 2024 | 8:45
 
 


ALTE PRODUSE PT.TUNING

PRODUSE NOI-TUNING AUTO-RECOMANDATE DE CATRE SPECIALISTI IN DOMENIUL AUTO.

reclama

  PRODUSE NOI-TUNING AUTO-RECOMANDATE DE CATRE SPECIALISTI IN DOMENIUL AUTO.

SUNT PRODUSE SPECIALE PENTRU TUNING AUTO, CREATE DE CATRE FIRME DE RENUME, COMERCIALIZATE IN ROMANIA PRIN RETEAUA DE COLABORATORI METABOND-RO.

 

1.Instalatie de tunning motor -Ecotek CB-26P

   ECOTEK CB-26P

Se numeste ECOTEK CB-26P, ceea ce inseamna o ardere curata a unui motor de maxim 2,6 litri. La motoarele mai mari de 2,6 litri aveti nevoie de doua instalatii.

ATENTIE!-Se poate monta aproape la toate motoarele cu benzina, inclusiv motoarele EFI si Turbo. Instalatia este o inventie si un produs englezesc.

ECOTEK CB 26P -se leaga in mod direct, sau prin furtunul servofranei -la galeria de admisie. Instalatia actioneaza in trei moduri diferite:

*In primul rand, in relanti, permite intrarea unei cantitati mici de aer, ceea ce imbunatateste emisia de noxe fara sa influenteze mersul uniform al motorului.

*In al doilea rand: la turatie medie prin cuplare / decuplare (oscilare) aerul va avea un efect pulsator, ceea ce atrage dupa sine aparitia unei turbulente in galerie de admisie.

*In al treilea rand: la turatii mari are ca efect vartejuri ale amestecului de intrare. Toate acestea au ca rezultat o mai buna dispersie a moleculelor de combustibil, de aceea arderea devine mai eficianta si mai curata.

-La testarile efectuate de Department of Trade and Industry (Ministerul Afacerilor şi Industriilor) si de Laboratoarele Warren Spring-ambele din LONDRA, UK-s-au obtinut urmatoarele scaderi ale emisiilor de noxe: hidrocarburi cu 4,8%, monoxidul de azot cu 17,1%, bioxidul de carbon cu 21%, monoxidul de carbon cu 27,9%, oxizii si azoturile cu 21%, si ceea ce este cel mai important consumul de combustibil a scazut cu 21,8%.

ECOTEK CB 26P are o garantie mecanica de 2 ani si, in acelaşi timp, are o garantie de responsabilitate pe produs pana la 5 milioane lire sterline.

*Incercati si veti vedea! Sitte-ul oficial al producatorului il puteti vizualiza dand un click-aici.

 

 2.Instalatie LongLiveBattery-Akku Plus (-este capabila sa micsoreze in mare masura “imbatranirea” acumulatorului.)

AKKU Pluss-12V

*Descrierea produsului:

-Acumulatoarele in tehnologia de astazi sunt folosite pe o scara tot mai larga, dar pana acum nu s-a dat mare importanta adjustarii reactiilor electronice petrecute in interiorul acumulatoarelor. Akku Plus este capabil sa micsoreze în mare masura “imbatranirea” acumulatorului.

-In interiorul acumulatorului in urma proceselor electro-chimice la descarcare sulfatul de Pb se transforma in plumb metal si oxid de plumb. La incarcare acest proces decurge in sens invers. Prezenta sulfatului de plumb se datoreaza functionarii acumulatorului. Sulfat de plumb rezulta in urma unei reactii chimice, dar acest produs se depune pe placile acumulatorului si reduce randamentul transformarii energiei. Acest proces de depunere a sulfatului pe placile acumulatorului este foarte lent, dar cu cresterea temperaturii (vara) si in conditii de functionare necorespunzatoare procesul se accelereaza. Aceste fapte influenteaza durata de viata a cumulatorului si in final acumulatoarele auto trebuie schimbate la 3-4 ani.

*Recomandam ca montarea instalatiei AKKU Pluss sa fie facuta de un specialist, dar oricine are cunostinte tehnice de baza, o poate face singur. Trebuie sa avem grija la polaritati si ca circuitul electric, cablurile acestuia sa nu atinga partile motorului aflate in miscare de rotatie. Este indicat ca montarea sa fie pe caroserie aproape de acumulator cu surubul aflat in pachet sau pe acumulator cu banda adeziva. Este important ca circuitul sa fie montat stabil si in siguranta.

-Din energia (2-5mA) preluata din acumulator, sistemul produce o unda speciala, o inmagazineaza, după cca. 15 sec. o trimite inapoi in acumulator.
Acest impuls pentru o perioada foarte scurta (100-200 nanosec.) atinge 80-100 A. Datorita impulsurilor, stratul de sulfat se formeaza mai greu, mai incet, iar sulfatul depus pe partea exterioara a placilor se descompune. Energia preluata de la acumulator este nesemnificativa, deoarece curentul de autodescarcare (cand acumulatorul nu functioneaza) este de 15-20 mA. Se poate spune, ca circuitul electric utilizeaza energia care oricum s-ar pierde.
Reduce foarte mult aparitia pe cale chimica a sulfatului de Pb. Acest lucru nu se poate impiedica in totalitate, deci chiar utilizand circuitul electric AKKU Pluss,acumulatorul nu va dura o vesnicie, dar se mareste considerabil durata de viata.

-Acumulatoarele care au capacitati reduse (se incarca foarte greu – se descarca repede), se inbunatatesc foarte mult.Pornirile la rece se imbunatatesc. Daca utilizand acest circuit electric reducem stratul de sulfat, ca rezultat vom obtine un curent mai mare de la acumulator. Si mai ales o mai lunga durata de functionare corecta a acestuia.
 

-Cand montam cablurile circuitelor pe bornele acumulatorului, sa le firam cat mai repede pentru ca circuitul incepe sa functioneze imediat si dupa cca. 20-30 sec. apare primul impuls, apoi din 15 în 15 sec. apar impulsurile. Daca contactele nu sunt suficient stranse, apar scantei, dar care nu prezinta pericol. La montarea corecta LED-ul va palpai din 15 în 15 sec.

La ce fel de acumulatoare se folosesc?

Acumulatoare normale acide cu capacitate de 44-160 Ah. La capacitati mai mari sau alte tipuri de acumulatoare, circuitul electric trebuie sa aiba alte parametri.
 
 
 4.ADITV PENTRU ULEI-Ecotek100
 ...pentru performanţe extreme. Protejeaza motorul dmv. de uzura. REGENEREAZA IN PROPORTIE50% ULEIUL UZAT !
 
Ecotek 100
 
 Descriere produs:

 

  • -Ecotek 100 corespunde celor mai inalte specificatii, fiind 100% sintetic, un aditiv de motor intr-un echilibru perfect.
  • -Acest aditiv concentrat a fost conceput in Anglia, ca in cele mai grele condiţii – pentru performanţe extreme – sa protejeze motorul Dvs. de uzura.
  • -In forma nediluata conţine compusi care protejeaza impotriva uzurii:antioxindanţi, dispengenti, detergenti si pentru schimbarea viscozitatii care sunt in echilibru perfect.

ATENTIE!-Specialistii nu recomanda aditivarea ulterioara a uleiurilor, dar datorita complexitatii si echilibrului interior al ECOTEK 100, acesta poate fi adaugat la oricare tip de ulei mineral sau sintetic, nou sau uzat. Putem adauga pentru a folosi autoturismul in condiţii extreme (ex. conditii de concurs, pt. tuning) sau pentru a regenera uleiul uzat.

Caracteristicile ECOTEK 100 adaugat la ulei adecvat sunt:  

  • indexul de viscozitate in ulei de baza adecvat este 5W40
  • API: SL/CF motortest totalizat: Pass III-F; IV-A; VG; VIII şi CAT 1M-PC.
  • ACEA: Pass: TU5-JP; TU3-MS; XUD11-BTE; M111SL; OM602A; VWICTD; VWTDI şi VG.
  • Alte teste: MB 229.1, 229.3; VW 502.00/505.00; PG TU5; VW Turbo Diesel şi Intercooled; BMW Long Life 98; MB M111E cu reducerea consumului de carburant.

Mod de utilizare:

  • - automobile turbo, biturbo şi motoare supraalimentate
  • - automobile Grand Tour, Track şi Rally - motoare unicate şi tunate
  • - motoare turbo modificate (nitro) - maşini de teren şi trailere
  • - motociclete de mare randament - motoare de curse
  • - motoare cu amestec sarac, cu injectie directa, GPL
  • - motoare diesel sau supraalimentate
  • - la motoare uzate pentru regenerare

Domenii si modalitati de utilizare:

  • ECOTEK 100 este de mare viscozitate, din această cauza recipientul trebuie incalzit inchis, in apa calda. Ulterior trebuie turnat în motor cald si parcurs cativa km pentru efectul dorit. Pentru tuning şi performante extreme trebuie adaugat la ulei proaspat si de buna calitate 10%- 100 ml la 1 litru de ulei. Pentru regenerarea uleiului uzat se foloseşte in cantitate de 100-200 ml  ECOTEK 100 pentru 1 litru de ulei, in functie de calitatea uleiului. 
  • ATENTIE: NU DEPASITI NIVELUL INDICAT PENTRU CANTIATEA DE ULEI! 

 Sitte-ul oficial al producatorului il puteti vizualiza dand click- aici !

 

 

 

4.INSTALATIE ANTIPORNIRE AUTOTURISM-TATU (Instalatie originala care previne furtul autovehiculului prin intreruperea contactului.)
 
 TATU -electronicus inditasglato
 

 -Tensiune nominală: 12 V

 -Intensitate nominală: (50 A-B) 12 A

 -Sarcina max. admisă: (bornele 1-5)

 -bec 2*21 W

 -borna nr.3. 2A

 -Temp. de lucru: -25C..+85C

Recomandări pentru amplasare:

-Ascuns in interiorul autoturismului. Senzorul este un surub de tabla izolat, ascuns intr-un loc cunoscut numai de sofer. (Daca cheia de contact este izolata, masa se va realiza printr-un alt surub in apropierea senzorului.)

Decrierea functionarii

-Electronica intrerupe contactul sistemului de pornire cu reteaua electrica. Pornirea electromotorului este posibila numai dupa atingerea simultana a senzorului si a unei parti a autovehiculului care este legat la masa (ex. partea metalica a cheii de contact). In caz ca punctul nr.15 al cheii de contact la aparitia tensiunii nu se atinge după 6 sec. senzorul, porneşte functia de semnalizare. (Semnalizatorul, sirena). Electronica isi pasterază această stare, pana ce cheia de contact nu intrerupe reteaua electrica, adica pana deconectarea senzorulului.

 

 
 
 5.LAVETE din MICROFIBRA pentru AUTOTURISME
 

-Lavetele din microfibra pentru autoturisme permit curatarea suprafetelor fara agenti chimic, asigurand o curatare perfecta practic, igienic si usor.

-Lavetele cu microfibre sunt produse ecologice, contribuind la protejarea mediului inconjurator, cat a sanatatii dumneavoastra.

-Lavetele din mocrofibra METABOND ofera urmatoarele avantaje:

- Au o mare capacitate de spalare, curatare si degrasare fara detergenti, curatand orice suprafete.

- Absorb si elimina murdaria cea mai dificil de curatat, lasand suprafetele curate in profunzime.

- Curatenia este mai usoara, se face economie de timp, munca si bani.

- Sunt foarte moi si se storc usor.

- Sunt foarte delicate cu suprafetele curatate.

- Sunt foarte rezisente, nu se scameaza

- Sunt IDEALE pentru folosirea indelungata.

- Se poate folosi pentru orice suprafete: mobila, parchet, ferestre, oglinzi, pardoseli, materiale sanitare, faianta, gresie, chiuvete, aragaze, hote, oale, pahare, telefoane, tastaturi, monitoare, birouri, ghisee, vitrine, etc.

1. Laveta soft:

 Datorita densitatii si finetii fibrelor din continut se poate folosi pentru curatarea oricarei suprafete netede. Se intrebuinteaza uscata sau umeda, fara detergenti.

2. Laveta Premium

Datorita structurii sale elastice si a calitatii superiore, aspira umiditatea sau orice tip de murdarie. Se foloseste astfel pentru stergerea oricarui tip de suprafata. Este o laveta foarte rezistenta, conceputa pentru folosire indelungata, care nu necesita folosirea nici unui tip de detergent.

3. Laveta brazdata

Este o laveta cu microfibre de o calitate superioara, conceputa pentru evitarea folosirii detergentilor. Se intrebuinteaza uscata sau umeda, pentru orice tip de suprafata. Se spala la max 90C, este foarte rezistenta, nu se scameaza.

Atentie! Se poate folosi numai pe suprafete care nu se zgarie, deoarece poate deteriora suprafetele lacuite sau vopsite.

4. Lavete polish

Sunt lavete pentru aplicarea solutiilor de polisare si pentru polisarea suprafetelor lacuite la autoturisme. Nu contin microfibre!

-Continutul pachetului :

Laveta soft = 1 buc;

Laveta Premium = 1 buc;

Laveta brazdata = 1 buc;

Lavete polish = 3 buc.


IMAGINI












 
 
CONTACT METABOND

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X